Kello on 4.20!!!!.... Hoh, hoijaa. Ensimmäinen yö takana uuden perheenjäsenen kanssa. Illalla klo 22.30 totesin, että on syytä kömpiä olohuoneeseen... Venla ei osannut rauhoittua laatikkoon tai Tyttöjen petiin. Etsi kai siskoaan ja emoa ja häkkiä, missä oli yönsä kopissa viettänyt. Ei kun patja lattialle ja hetihän se ipana kömpi kainaloon ja nukahti. Jossain vaiheessa heräsin ja patjasta 50 cm oli pääpuolesta Venlan käytössä, jalkopäästä noin metri Mantalla, siinä välissä sitten minä kippurassa.

Siispä tuohon herätysaikaan ensi kerran ulos. Sitten alkoi rapinaa ja rutinaa kuulua sieltä sun täältä: milloin oli kenkä suussä, milloin jyrsittiin nojatuolin vipua, olohuoneen pöydän välihyllyltä lähtivät UNO-kortit, piirustuksia, Sudenpentujen käsikirja jne. 5.40 lähdin ja hain aamun lehdet ja Venla sai aamuaterian: riistalihaa ja raejuustoa. Manta veti siinä vaiheessa ZETAA makuuhuoneessa, Lotta oli nukkunut koko yön minun paikallani.

Hieman ennen klo 8 Venla nukahti ja täytyi itsekin ottaa aamunokoset, kun Veerakin oli jo saanut aamupalan ja katsoi lastenohjelmia.

Mitenhän tämä päivä sujuu?